image

Investeren in een
Recreatiewoning

Banksparen levert momenteel een historisch lage rente op. Het slimme alternatief met meer rendement? Beleggen. Maar waarin?

Foto
Foto

Recreatiewoningen:
zeker en rendabel

Steeds meer mensen kiezen voor beleggen in een recreatiewoning. Voor verhuur en later verkoop, voor eigen gebruik of voor een combinatie daarvan. Wil je zekerheid en een goed rendement? Ga dan voor recreatievastgoed van Van Wijnen Recreatiebouw.

Waardevast bezit

Met de aankoop van aan vakantiewoning van Van Wijnen Recreatiebouw word je eigenaar van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame woning op eigen grond. Een bezit dat ook bij verkoop zijn waarde bewijst. Deze vakantiewoningen zijn een klasse apart – stijlvol en comfortabel. Als het kon, ging je er voor altijd wonen!

Foto
Foto

Verhuur-
bemiddeling

Verhuur levert je een goed rendement op. De locatie van je recreatiewoning bepaalt mede het succes van je belegging. Wij bouwen onder meer op de populaire vakantieparken van Landal GreenParks – rust, ruimte en natuur gegarandeerd. Kies je voor een smaakvolle, compleet ingerichte en luxe recreatiewoning binnen één van deze projecten? Dan ben je verzekerd van uitstekende verhuuropbrengsten. We werken altijd met professionele en ervaren verhuurorganisaties, zodat je geen omkijken hebt naar de verhuurbemiddeling.

Er komt veel kijken bij het kopen van een recreatiewoning. Van bouwkundige tot fiscale zaken. Wil je meer weten over onze projecten en verhuurbemiddeling? We helpen je graag.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw recreatiewoning?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden