Alle recreatiewoningen Landal Volendam zijn verkocht

Sinds de opening van Landal Volendam vorig zomer trekken toeristen uit Nederland en Duitsland massaal naar dit kleinschalige vakantiepark. Het park met 42 sfeervolle recreatiewoningen valt niet alleen in smaak bij de vakantiegangers, maar ook bij investeerders. Inmiddels zijn alle recreatiewoningen namelijk verkocht. De toeristische ligging en de comfortabele, toekomstbestendige recreatiewoningen zijn de succesfactoren van Landal Volendam.

De 42 recreatiewoningen kennen zes gevarieerde woningtypes op een andere plek op het park. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld recreëren in een luxe 6-persoons bungalow pal aan het Markermeer of een comfortabele 4-persoons appartement aan het groene park van Landal Volendam. Welke recreatiewoning ze ook kiezen ze zijn allemaal gasloos en duurzaam gebouwd en van binnen erg comfortabel met een hotelwaardig interieur. Vanaf het park lopen de vakantiegangers zo naar de Volendamse Dijk voor een broodje paling.

‘We zijn erg trots dat Landal Volendam zo’n succes is onder toeristen en beleggers,’ vertelt Wilfried Nijhuis, projectmanager bij Van Wijnen Recreatiebouw. ‘In nauwe samenwerking met Landal GreenParks, Factor Architecten, vestiging Van Wijnen Heerhugowaard en andere co-makers hebben we een sfeervol vakantiepark ontwikkeld en gerealiseerd. Met het vakantiepark Landal Volendam blazen we nieuw leven in het Slobbeland en maken we het voor meer mensen mogelijk om te recreëren in eigen land.’