Van Wijnen Recreatiebouw viert 30e verjaardag

Een bijzondere mijlpaal: op 17 mei vierde Van Wijnen Recreatiebouw haar 30e verjaardag. Dit jubileum kent een grote dynamiek, in dertig jaar tijd hebben we grote en kleine recreatieprojecten gerealiseerd. In deze nieuwsbrief maak je kennis met het enthousiaste team, de mensen achter Van Wijnen Recreatiebouw. Daarnaast hebben wij een aantal van onze hoogtepunten visueel gemaakt, in deze visual ontdek je een greep uit ons werk van de afgelopen dertig jaar. 

Gosse Dousma
Gosse is niet alleen directeur van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost, maar heeft ook sinds 2019 de afdeling Recreatiebouw onder zijn hoede. Hij ervaart de wereld van recreatie-ontwikkelingen als energiek, inspirerend en vooral erg leuk. Volgens hem onderscheidt Van Wijnen Recreatiebouw zich door het zeer ervaren team en het enorme trackrecord in deze business. Deze kenmerken en het groeiende team en de orderpositie zijn wat hem betreft de ideale ingrediënten voor een mooie toekomst. Gosse gaat het liefst op vakantie naar La bella Italia.

Wilfried Nijhuis
Met recht de nestor binnen het team van Van Wijnen Recreatiebouw. Vanaf dag één is Wilfried bij Recreatiebouw werkzaam als projectontwikkelaar. De nuchtere en pragmatische benadering van de projecten en de brede technische achtergrond maken dat ieder project tot een succes gemaakt wordt. Wilfried zijn favoriete vakantiebestemming is Frankrijk, volgens hem gaat er niets boven wandelen en touren door de natuur van badplaats Argelès-sur-Mer.

Wilfred Pelgrim
Sinds het lustrumjaar in 2001 is Wilfred werkzaam bij Van Wijnen Recreatiebouw als modelleur / tekenaar. Vol enthousiasme buigt hij zich over zowel stedenbouwkundige studies als details in de tekeningen. Zijn werk bij Van Wijnen kent een grote variatie aan werkzaamheden, dat spreekt hem juist heel erg aan. Als je Wilfred vraagt wat hij naast zijn werk graag doet, houdt hij niet op over voetbal of de kampeervakanties in het idyllische Kroatië.

Niek Klomp
Niek kent een lange historie binnen Van Wijnen en is sinds 10 jaar werkzaam bij Van Wijnen Recreatiebouw als projectonwikkelaar. In het voortraject van ieder project voelt Niek zich als een vis in het water. Het eerste concept/ planidee uitwerken tot een financieel haalbaar en realiseerbaar project, waarbij de nadruk ligt op ruimtelijke ordening, het vergunningentraject en de financiële haalbaarheid is 'zijn' ding. Niek ruilt bij voorkeur de dagelijkse drukte van Nederland in voor het relaxte leven op Curaçao. Dat is zijn ultieme vakantiebeleving.

Miranda de Graaf
Miranda is al bijna 30 jaar werkzaam binnen Van Wijnen en altijd betrokken geweest bij Van Wijnen Recreatiebouw, waarvan de laatste 15 jaar in dienst bij Recreatiebouw. Haar secretariële werkzaamheden worden gecombineerd met onder andere diverse marketing werkzaamheden, het bijhouden van social-media en kopers contacten. Veelzijdigheid staat synoniem voor haar werkzaamheden bij Recreatiebouw. Miranda gaat het liefst op vakantie naar Italië vanwege de natuur & cultuur, de aangename temperaratuur, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de prachtige taal.

Jason Slagter
Met zijn ruime ervaring binnen de commercie, is Jason echt een aanwinst voor het team van Van Wijnen Recreatiebouw. Sinds juni 2020 vult hij hier de rol van ontwikkelingsmanager en heeft hij met diverse stakeholders contact. Deze variatie, de dynamische marktomstandigheden en het ‘vakantiesfeertje’ spreken hem het meeste aan in zijn werk. Zelf ervaart hij het liefst het vakantiesfeertje met een cappuccino in zijn hand op het zonnige terras in Italië

Elise van Egdom
Spontaan, sportief en pro-actief, zo omschrijven wij onze nieuwste collega Elise. Zij is sinds januari dit jaar gestart als junior projectontwikkelaar en heeft een heel divers takenpakket waaronder contact met de klant, locaties bezoeken en het creatieve deel van ontwikkelen. Deze afwisseling maakt het volgens Elise juist heel leuk. Haar ideale vakantie is een roadtrip maken door Amerika met als hoogtepunt een bezoek aan Las Vegas.