Nieuwe recreatiewoningen voor recreatiecluster in Diessen-Baarschot

De kogel is door de kerk: Van Wijnen Recreatiebouw heeft het voornemen om nieuwe, luxe recreatiewoningen te ontwikkelen en te bouwen als uitbreiding op het bestaande recreatiecluster van Landal Duc de Brabant, Charme hotel Auberge De Hilver en Chaletpark Kempenbos in Diessen-Baarschot. Door het ondertekenen van de intentieovereenkomst tussen de gemeente Hilvarenbeek, Auberge De Hilver en Van Wijnen Recreatiebouw is de uitbreiding van het vakantiepark een stapje dichterbij.

Veelzijdig vakantiepark in het groen
Het recreatiecluster ligt midden in het Land van Hilver in het zuiden van Noord-Brabant. Dit gebied kent een mooie afwisseling tussen groene bossen, gezellige dorpjes en toeristische attracties. Het vakantiepark Landal Duc de Brabant, Chaletpark Kempenbos en Hotel Auberge De Hilver vormen samen een zeer veelzijdig vakantiepark. Door deze combinatie wordt het voor vakantiegangers mogelijk om te profiteren van verschillende soorten accommodaties en faciliteiten in de rust van de Brabantse natuur.

Bestemmingsplanprocedure
Van Wijnen Recreatiebouw gaat nu starten met de bestemmingsplanprocedure om ontwikkeling en realisatie van de nieuwe recreatiewoningen mogelijk te maken. Naar verwachting komen er ongeveer 40 recreatiewoningen bij. Deze nieuwe en luxe vakantiehuizen worden verkocht als beleggingsobject aan particulieren. Over de planning van de verkoop is nu geen informatie bekend.

Wil jij op de hoogte blijven over wanneer deze recreatiewoningen wel in verkoop gaan? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.