Terugblik Dag van de Recreatiebouw

Voor onze collega's die zich inzetten voor het ontwikkelen en bouwen van recreatieparken organiseerden we op 9 november de Dag van de Recreatiebouw op het Duinresort Dunimar in Noordwijkerhout. Een dag die niet alleen bedoeld was om collega's te verbinden, maar ook om ze te inspireren met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de recreatiesector. 

Wat zijn de hot topics in recreatievastgoed? Hoe kunnen ontwikkeling en bouw elkaar nog meer versterken? Hoe kunnen we nieuwe kansen beter aan elkaar signaleren? Wat kunnen we van elkaar leren? Hoe kunnen we ondanks onze afstand nog beter samenwerken? Dat is een greep uit de vragen die beantwoord werden tijdens de Dag van de Recreatiebouw.  

Het programma bestond uit een boeiende presentatie van de directie van Dormio, diverse kennissessies over biodiversiteit, natuurinclusief bouwen en Van Wijnen Engineering. Daarnaast was er een rondleiding over het Duinresort Dunimar, een recreatiepark dat we zelf hebben uitgebreid. Kortom: een dag om met trots op terug te kijken!