Van Wijnen Recreatiebouw wenst iedereen fijne feestdagen!

We kijken terug op een succesvol jaar, waarbij we mooie recreatiewoningen hebben gerealiseerd, goede samenwerkingen, een nieuw gezicht erbij in ons team en we hebben zeker niet stil gezeten. We kijken er naar uit om volgend jaar meer nieuwe recreatieprojecten te realiseren en onze verwachting is dat we dan Watervilllaparck Giethoorn en Buytenplaets Rhenen gaan bouwen. Ook hopen we nieuwe recreatieprojecten aan te kondigen en in verkoop te brengen. Houd onze socials in de gaten voor een update van nieuwe recreatieprojecten die nog gaan komen.

Hieronder nog een paar prachtige winterse sfeerbeelden van Landal Aelderholt in Aalden. Met veel trots en plezier presenteren we de eerste serie opgeleverde recreatiewoningen van de uitbreiding op vakantiepark Landal Aelderholt, die inmiddels in de verhuur zijn gegaan. Voor meer info: https://bitly.ws/Bqwd
 
Wij gaan er even tussenuit tijdens de feestdagen. Van Wijnen Recreatiebouw is in verband met de kerstvakantie gesloten van maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024. Maandag 8 januari 2024 zijn wij er weer.
 
Iedereen bedankt voor het vertrouwen en een geweldig jaar en tot in 2024!