image

Wij zijn
Van Wijnen Recreatiebouw

Van Wijnen Recreatiebouw is professional in de ontwikkeling en bouw van recreatievastgoed. Wij werken al ruim 30 jaar binnen het topsegment van de recreatiesector. Dat doen we zowel voor particuliere investeerders als zakelijke klanten.

We zijn onderdeel van de Van Wijnen Groep, een van de grootste Nederlandse bouwers. En we hebben drie kernwaarden: we doen ons werk oprecht, gedreven en grensverleggend. Het is onze ambitie om bij te dragen aan toekomstbestendige, prettige leefomgevingen.

Investeringen
die hun waarde behouden

Hoe we dat doen? We creëren duurzame oplossingen. Al ons recreatievastgoed is traditioneel gebouwd en van hoge kwaliteit. We bouwen zo dat onze vakantiewoningen bij realisatie en gebruik zo klein mogelijke ecologische voetdruk achterlaten. Zo behoudt je belegging waarde, jaar na jaar. Dat geeft zekerheid!

investeren
Foto
Foto

Ontwikkelen en beheren van
vakantiewoningen

Van Wijnen Recreatiebouw staat voor meer dan bouwen. We ontwikkelen en onderhouden ook. Dat betekent dat we je van A tot Z ontzorgen. Van de ontwikkeling van je recreatiewoning tot de inrichting, de mogelijke verhuur en het beheer ervan. We werken samen met professionele verhuurpartijen. Dat is pas zorgeloos beleggen.

projecten

Wij werken door
heel Nederland

Met 26 vestigingen heeft Van Wijnen landelijke dekking. Binnen het domein Recreëren werken we dan ook door heel Nederland. Als onderdeel van het sterke, landelijke Van Wijnen hebben wij een solide basis. Dat zorgt voor betrouwbaarheid en continuïteit.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? We maken graag met je kennis.

Foto

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw recreatiewoning?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden