image

Nu in verkoop

Blijf op de hoogte

Buytenplaets Rhenen

Unieke investeringskans
Recreëren te midden van een eeuwenoud bos. Dat maken we mogelijk met Buytenplaets Rhenen. Dit recreatieproject komt op het terrein van Landgoed Remmerstein, grenzend aan het bestaande vakantiepark De Thijmse Berg. Op dit bosrijke plekje zijn 31 exclusieve ‘buytenverblijven’ in verkoop. Deze recreatiewoningen worden letterlijk omringd door de natuur. De buytenverblijven komen in de varianten 6-persoons, 8-persoons en 12-persoons. Waarvan een paar een extra luxe uitvoering krijgen met bijvoorbeeld een sauna, extra badkamer en een markante buitengevel. Hoe luxe wil jij het hebben?

Foto

Plaats - Rhenen

Opdrachtgever - Wijnberg Recreatieontwikkeling B.V.

Ontwikkeling en directievoering - Wijnberg Recreatieontwikkeling B.V. (Samenwerking tussen Thijmse berg en Van Wijnen Recreatiebouw)

Realisatie - Van Wijnen Deventer B.V.

Architect - Croonen Architecten, Nijmegen

Status - In verkoop

Alt text

'Eik'
6-persoons basis

Alt text

'Beuk'
6-persoons special

Alt text

'Linde'
8-persoons basis

'Els'
8-persoons special

Alt text
Alt text

'Ceder'
12-persoonsErvaar de rust

Het komt niet vaak voor dat je kunt investeren in een gloednieuwe recreatiewoning omgeven door een bestaande bosrijke omgeving. Het kan in Buytenplaets Rhenen. Voor gasten is dit een ideale plek om tot rust te komen. Van binnen krijgen de buytenverblijven luxe voorzieningen en zijn ze smaakvol ingericht. Zodra je een voet buiten zet, sta je midden in het bos en hoor je de vele vogels fluiten.


Ongekend recreëren

Buytenplaets Rhenen maakt onderdeel uit van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Een langgerekt natuurgebied met een gevarieerd, eeuwenoud decor. De bossen, (graf)heuvels en kastelen vertellen de historie van de Heuvelrug. Het hele jaar door kunnen liefhebbers van natuur en cultuur dit park ontdekken. Of ze brengen een bezoek aan de schilderachtige stad Rhenen met culinaire hoogstandjes. En niet te vergeten: het Ouwehands Dierenpark. De enige dierentuin in Nederland waar je reuzenpanda’s kunt bekijken.


Traditionele tabaksschuren

De buytenverblijven krijgen een hoogwaardige architectuur die mooi aansluit op de prachtige omgeving. De inspiratiebron voor de architect vormde de bijzondere tabaksschuren op de Utrechtse Heuvelrug. Je herkent dit terug aan bijvoorbeeld de zwarte houten geveldelen en de opvallende rode dakpannen.

Door het zoveel mogelijk behouden van de huidige natuur liggen de recreatiewoningen verscholen in de bossen. De gasten profiteren hierdoor volop van privacy. Daarnaast kunnen ze door de grote raampartijen in hun buytenverblijf optimaal genieten van het bosrijke uitzicht.Foto
Waarom investeren in een recreatiewoning op Buytenplaets Rhenen

  • Recreëren midden in een bestaande bosrijke omgeving
  • Dicht bij natuur, cultuur en dierenpark Rhenen
  • Hoogwaardige architectuur en smaakvol ingericht
  • Toekomstbestendige recreatiewoningen
  • Veel privacy


Klinkt investeren in Buytenplaets Rhenen interessant? Ontdek meer over dit recreatieproject op de projectwebsite.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw recreatiewoning?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden