image

In verkoop: 60 luxe recreatiewoningen

Blijf op de hoogte

Aalden
Landal Aelderholt

Investeren in een recreatiewoning
Op een bosrijke plek in Drenthe ligt vakantiepark Landal Aelderholt. Dit bestaande park in Aalden krijgt een uitbreiding van 60 luxe recreatiewoningen. Deze worden gerealiseerd door Van Wijnen Recreatiebouw en via Landal Makelaardij te koop aangeboden. 

Als belegger in een gloednieuwe recreatiewoning op Landal Aelderholt ben je verzekerd van een rendabele en zorgeloze investering. De professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks exploiteert het park en verhuurt de recreatiewoningen. En dan de recreatiewoningen zelf. Deze krijgen diverse luxe voorzieningen, een smaakvolle inrichting en een fraaie afwerking. Klinkt dit interessant?

Foto

Plaats - Aalden

Opdrachtgever - Van Wijnen Recreatiebouw

Ontwikkeling en directievoering- Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer

Realisatie - Van Wijnen Deventer B.V.

Architect - Croonen Architecten, Nijmegen

Status - In verkoop

Alt text

4-persoons extra luxe

Alt text

4-persoons extra luxe wellness

Alt text

6-persoons extra luxe

8-persoons extra luxe

Alt text
Alt text

10-persoons extra luxe

Alt text

12-persoons extra luxeGenoeg te doen en te beleven op en om het park

Een vakantiepark met alles erop en eraan midden in het Drentse landschap, dat is Landal Aelderholt. Gasten hebben hier een onvergetelijke vakantie. Zij kunnen zich dagenlang vermaken op het park met de vele faciliteiten waaronder een zwembad, restaurant, snackbar, parkshop, bowlingbanen, sportvoorzieningen, fietsverhuur, airtrampoline, minigolf, beauty en wellness-voorzieningen. Ook buiten het park is er genoeg te doen en te beleven. Vanaf Landal Aelderholt trekken de gasten zo de bossen en heide in, verkennen ze de omgeving of maken ze een uitstapje bijvoorbeeld naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. 


Extra luxe recreatiewoningen 

Op de plek van de voormalige golfbaan komen straks 60 luxe, vrijstaande recreatiewoningen. Deze woningen komen in verschillende varianten: van vier-persoons tot twaalf-persoons woningen en sommige hebben een kinder- of wellness-label. In welke recreatiewoning je ook investeert, ze zijn allemaal extra luxe. Dat betekent dat ze voorzien zijn van een extra luxe inrichting, moderne keuken, sanitair, een sunshower en een sauna. De woningen met een wellness-label krijgen ook een 2-persoons whirlpool en een hout gestookte haard. Daarnaast worden de recreatiewoningen gebouwd volgens de meest actuele inzichten in materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid. Met dit aanbod wordt er gehoor gegeven aan de vraag naar luxere, ruimere en duurzamere recreatiewoningen.FotoWaarom investeren in een recreatiewoning op Landal Aelderholt

  • Aantrekkelijk investeringsrendement
  • Veel voorzieningen op en om het park
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Geen omkijken naar beheer en verhuur
  • Toekomstbestendige recreatiewoningen
  • Extra luxe voorzieningen en afwerkingen


Heb jij interesse in investeren in een recreatiewoning op Landal Aelderholt? Neem dan contact op met Landal Makelaardij.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw recreatiewoning?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden