image

Kröv
Landal Mont Royal

Beschrijving
Sloop van 76 oude en bouw van 74 nieuwe gasloze recreatiewoningen in 4-, 6-, 8-, 10- en 12 persoons in Comfort en Luxe uitvoering.

Met uitzicht op de wijnvelden
Hooggelegen tussen de wijngaarden en met uitzicht op de Moezel, ligt Landal Mont Royal. De Moezelstreek trekt het hele jaar veel bezoekers. Vanaf het bungalowpark loopt de gast zo naar de naastgelegen vestingruïne of de talloze wijndorpjes.

Van Wijnen Recreatiebouw ontwikkelde 74 nieuw te bouwen duurzame recreatiewoningen op het bestaande vakantiepark.. De nieuwe recreatiewoningen zijn in de plaats van 76 bestaande recreatiewoningen gekomen. De nieuwe recreatiewoningen zijn duurzaam uitgevoerd en hebben derhalve geen gasaansluiting. Door middel van bewezen duurzame installatietechnieken zoals een luchtwarmtepomp voor de verwarming van de recreatiewoningen en zonnepanelen op de daken voor de winning van elektriciteit voldoet het project volledig aan de energie ambitie ’0 op de meter’.

De nieuwbouw bestaat uit verschillende typen recreatiewoningen: 4-persoons, 6-persoons, 8- persoons, 10-persoons en 12-persoons in een Comfort of Luxe uitvoering van Landal. De recreatiewoningen zijn door Van Wijnen turn-key opgeleverd, dus volledig ingericht en verhuurgereed bij oplevering. Landal GreenParks verhuurt en exploiteert de recreatiewoningen. Daar hoeft een belegger niet naar om te kijken. Landal is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in succesvolle recreatieparken.

Meer informatie
Foto

Plaats - Kröv (D)

Opdrachtgever - Van Wijnen Recreatiebouw B.V., Deventer

Ontwikkeling, directievoering en verkoop - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer

Realisatie - Van Wijnen GmbH

Architect - Factor Architecten B.V., Duiven

Status - Opgeleverd

Startdatum - maart 2017
Einddatum - maart 2018

Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw recreatiewoning?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden