image

In verkoop: Watervillaparck Giethoorn

Blijf op de hoogte

Watervillaparck Giethoorn

Het Venetië van het Noorden
Een bijzonder project in het Venetië van het Noorden, dat is Watervillaparck Giethoorn. In dit authentieke waterdorp ontwikkelt en bouwt Van Wijnen Recreatiebouw 18 rietgedekte, exclusieve recreatievilla’s. Luxe villa’s die alles bieden wat het leven mooi maakt.

Qua look en feel sluiten de recreatievilla’s op Watervillaparck Giethoorn naadloos aan bij de traditionele architectuur van het dorp. En toch zijn ze helemaal van nu en toekomstbestendig, zowel in ontwerp als uitstraling. We bouwen de villa’s op ‘schiereilandjes’: huuspollen. Net zoals de bestaande woningen in Giethoorn. En we situeren de recreatievilla’s zo van elkaar dat je straks geniet van ultieme privacy.

Foto

Plaats - Giethoorn

Opdrachtgever - Van Wijnen Recreatiebouw

Ontwikkeling en directievoering - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer

Realisatie - Van Wijnen Gorredijk B.V.

Architect - Alynia Architecten, Harlingen

Status - In verkoop

Alt text

Alt text
Alt textDuurzame belegging

De recreatievilla’s in Giethoorn zijn traditioneel gebouwd en van hoge kwaliteit. Het recreatievastgoed van Van Wijnen laat bij realisatie en gebruik een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achter. Een geruststellende gedachte. Deze belegging behoudt zijn waarde, jaar na jaar. Dat geeft zekerheid!


Ongekende recreatiemogelijkheden

Giethoorn is omgeven door Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste en mooiste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Een schitterend, waterrijk gebied vol bijzondere flora en fauna. Die geweldige blauwgroene weelde krijg je als bonus bij je recreatievilla. Dat biedt volop mogelijkheden. Hoe ga jij dit prachtige natuurgebied verkennen – wandelend, fietsend of varend in je sloepje?FotoOntdek de voordelen van Watervillaparck Giethoorn

  • Ruim opgezet park met ultieme privacy
  • Met eigen aanlegsteiger voor een sloep
  • Karakteristieke uitstraling passend bij de Giethoornse omgeving
  • Sfeervolle en toeristische locatie
  • Duurzaam, energiezuinig, comfortabel en luxe
  • Maximaal 12 weken eigen gebruik is mogelijk! 


Interesse? Het recreatieproject Watervillaparck Giethoorn is nu in verkoop. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw recreatiewoning?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden